Bestellen

Bestellen

Belangrijk: Lees, voordat u een bestelling of email stuurt, eerst de Algemene Voorwaarden, dit voorkomt verassingen.

U heeft de website of facebook bekeken en denkt “Zo’n taart wil ik ook!” Mooi! Want taarten zijn natuurlijk te bestellen. Ook een taart die u op internet heeft gezien of een eigen ontwerp is uiteraard mogelijk.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om de volgende gegevens:

  • Uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres, dit wordt alleen gebruikt voor de factuur en voor communicatie doeleinden tussen u en ons. Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden.
  • De datum van bezorgen of ophalen.
  • Het aantal personen waarvoor u een taart, cupcakes, gebak of lekkernijen nodig heeft, of als u alleen om een specifieke afmeting vraagt.
  • Een ontwerp of een thema, u mag een voorbeeld meesturen.
  • U kunt zelf aanvullende informatie geven, zoals gelegenheid, speciale wensen omtrent smaak, etc. Over het algemeen, hoe meer informatie u geeft, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

Voordat u gaat bestellen, willen wij u op het volgende wijzen:

  • Elke taart, groot of klein, kost tijd. In de regel is het zo dat hoe meer details en boetseerwerk erop zit, hoe meer tijd het kost en dus ook, hoe hoger de prijs wordt. Dat betekent niet dat onze prijzen te hoog zijn, het betekent alleen dat het ontwerp wat u gekozen heeft, in een duurdere categorie valt. Is de prijs hoger dan u verwacht had? Neem gerust nog eens contact op om te kijken wat er mogelijk is binnen uw budget.
  • Bij voorkeur minimaal 4 weken van tevoren bestellen, hoe eerder hoe beter, want het kan zijn dat er geen plaats in de agenda meer is. Natuurlijk zijn er regelmatig plaatsjes vrij op kortere termijn en ook een aantal dagen van tevoren is het proberen waard, echter, er wordt dan wel een spoed toeslag van € 5,- in rekening gebracht.
  • Betalen gebeurd via de webshop maar specifieke aanvragen zoals bruidstaarten of op maat gemaakte taarten worden betaald op voorhand. U krijgt van ons een factuur per email en deze dient u te betalen vóór de uiterste betaaldatum, zorg ervoor dat onze emailadres ontvangen kan worden door uw email account. Is de taart dan nog niet betaald, zijn wij genoodzaakt hem uit de agenda te halen omdat voorbereiding tijd en geld kost.
  • Annuleren kan tot 2 weken voor datum van afleveren. Bij annulering tot 2 weken voor de levering wordt 50% van het bedrag terug gestort. In alle gevallen brengt MirCupia wel administratie kosten in rekening. Bij annulering binnen 2 weken voor bestelling zijn alle voorbereidingen getroffen en deels werk al verzet en vervalt u recht op volledige restitutie.
  • De prijs die u van ons krijgt is inclusief BTW van 6%, op de factuur staan de netto en bruto bedragen vermeld.

Bestellingen kunt u richten aan mircupia@hotmail.comof bestellen op de site www.mircupia.nl

Alle andere vragen kunt u sturen naar mircupia@hotmail.com

Niet vergeten, lees de Algemene Voorwaarden!