Bezorgen, afhalen en betalen

Bezorgen, afhalen en betalen

Verzendkosten                                                                                                                      Voor standaard bezorging via PostNL gelden de onderstaande verzendkosten.

Verzendkosten €6,95.Dit is inclusief verpakkingsmateriaal!

Levertermijn                                                                                                                            Indien op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling wordt geplaatst, wordt deze in principe dezelfde dag verstuurd. Het kan voorkomen dat het niet haalbaar is i.v.m. de hoeveelheid bestellingen die we ontvangen. Wanneer dit het geval is dan ontvangt u van ons een bericht waarbij we u op de hoogte houden van uw bestelling. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw bestelling op tijd verstuurd wordt of als u een bestelling wil plaatsen met meerdere biscuits, dan kunt u de bestelling ook eerder plaatsen met de vermelding wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Wij zorgen dan voor tijdige verzending van de bestelling.

Belangrijk onthoud bij het bestellen van taartbodems en ingrediënten aan de levertijden van Post.nl! Post.nl levert van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 18.00 uur! Dit om misverstanden te voorkomen!

Bestellingen die geplaatst worden na vrijdag 12.00 uur en op zaterdag en zondag, worden op maandag verstuurd. Mocht u een spoedbestelling hebben, neem dan even contact op via mircupia@hotmail.com, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

PostNL bezorgt in de meeste gevallen de volgende dag. U kunt de status van uw bestelling volgen via de track & trace code die u van ons ontvangt zodra de bestelling verstuurd is.

Uw pakket volgen

Via www.tracktrace.nl van PostNL. PostNL bezorgt in de meeste gebieden van Nederland ook op zaterdag.

Bezorgen

Mircupia.nl is niet verantwoordelijk voor het bezorgen en aanleveren van de pakketjes door post.nl ook niet voor beschadigingen aan de pakjes.

Afhalen

Wilt u de bestelling afhalen? Dit kan! Wij zullen u berichten zodra de bestelling voor u klaar ligt. Hierna kunt u de bestelling op afspraak komen afhalen op onze afhaallocatie in Etten-Leur.

Adres afhaallocatie

MirCupia
Hazeleger 41
4874 KX Etten-Leur

Betaalmogelijkheden

iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank en andere banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

BTW

Alle prijzen die vermeld staan op onze website zijn inclusief BTW.