Over ons

Concept

Bij MirCupia wordt alles op de authentieke en originele wijze gemaakt van zuivere grondstoffen. MirCupia gebruikt geen half-fabricaten maar echte roomboter, pure vanille en de beste kwaliteit chocolade, alleen het beste is goed genoeg. Alles wordt vers bereid en zelf gemaakt en er wordt vooral uitgegaan van seizoens producten.

Alles wat MirCupia maakt is van ambachtelijke banketbakkerskwaliteit.

De ingrediënten zijn puur en eerlijk en dat proef je zeker!

Voeg daaraan toe de juiste hoeveelheid passie, creativiteit, aandacht en vakmanschap. Deze combinatie is de uniekheid van MirCupia en de basis van al de kwaliteits producten!

Ontstaan

MirCupia is ontstaan doordat ik al jarenlang graag bak en altijd bezig ben om iets lekkers te maken; van klein gebak tot diverse soorten taarten. Het maakt mij niet uit als het maar lekker is. Na verandering van loopbaan kan ik eindelijk mijn passie achterna. Dit is begonnen door cursussen en workshops te volgen voor taarten, klein gebak en alles wat daarmee te maken heeft. Hierdoor is het idee ontstaan om van mijn hobby en passie mijn beroep te maken en mensen te verwennen met mijn overheerlijke creaties.

Mijn website heeft de naam MirCupia gekregen; MirCupia is afgeleid van mijn naam Miriam en Cupcake.