Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met u aankoop kunt u de bestelde artikelen binnen 14 dagen vanaf dag één na ontvangst (indien mogelijk in originele verpakking) retourneren. Hierbij gaat het om de volgende producten; fondant, marsepein, gumpaste, bakmixen en vullingen. Deze producten kunt u terug sturen naar:

MirCupia
Hazeleger 41
4874 KX Etten-Leur

De taarten en taartbodems worden vers gebakken op bestelling en deze hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Kosten retourneren

De kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant. Een uitzondering hierop is een retourzending van een artikel dat verkeerd geleverd is.

Vergeet niet een retourzending voldoende te frankeren

Indien de kosten voor retour zenden voor onze rekening komen dan storten wij deze binnen 8 dagen op je bankrekening.

Klachtenafhandeling

Indien u een klacht heeft over een product of onze service dan kunt u dat zowel per e-mail als telefonisch aan ons kenbaar maken. Meld de klacht binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Klachten die later dan 5 werkdagen na ophalen of bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Dit gaat met betrekking tot de producten taartbodems en fondant, marsepein, gumpaste, bakmixen en vullingen.

Voor de taarten geld er een andere klachten afhandeling en die kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden.

Tijdens werkdagen ontvang u binnen 48 uur een reactie. We komen er in de meeste gevallen wel samen aan uit.

MirCupia is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze opgehaald of afgeleverd zijn door MirCupia of Post.nl.